Tàrrega acollirà la Jamborinada, la trobada d’escoltes més gran que s’ha fet mai a Catalunya.

24 d'abril de 2017

Sota el lema “La força per moure el món”, l’esdeveniment comptarà amb 13.00 infants, 1.000 voluntaris i més de 250 activitats.

Els propers 29 i 30 d’abril Tàrrega es convertirà en ciutat escolta gràcies a la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran que s’haurà fet mai a Catalunya. Sota el lema “la força per moure el món”, 12.000 infants, joves i caps o monitors d’arreu del territori gaudiran d’un cap de setmana ple d’activitats amb l’objectiu de compartir, prendre consciència i mostrar a la societat el poder transformador de l’escoltisme i el guiatge. Això serà possible gràcies a més de 1.000 persones voluntàries i a la participació de més de 100 entitats i associacions. En total seran més de 250 activitats per edats que es faran en diferents punts de la capital de l’Urgell. Diumenge al matí tindrà lloc un gran acte central on es vol posar de manifest la força del moviment escolta.

Les Agrupacions de Defensa Forestal a traves del SFADF, tindran un estand on oferirà informació dels seus serveis i hi exposarà els seus vehicles, mitjans i materials. En aquest estand també s’hi faran tallers infantils de pintura i retallables.

Us esperem a Tàrrega!!!!

Categories
Etiquetes