Sopar de fi de campanya de les ADF de Catalunya a Molins de Rei.

16 de setembre de 2019

Més de 200 persones van participar en el sopar de germanor que per tercer any organitzava la Comissió d’Activitats de les ADFs de Catalunya. Una trobada que va comptar amb la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Tercera trobada consecutiva que va tenir lloc el passat dissabte 14 de Setembre a Molins de Rei.

Enguany, l’assistència de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, va acompanyar en una vetllada on els assistents van poder gaudir d’un bon sopar i l’ambient festiu entre tots els voluntaris i voluntàries.

En l’edició d’aquest any va destacar la gran rifa de regals que els patrocinadors i col·laboradors van aportar per l’ocasió. L’acte també va servir per poder compartir experiències, i passar una bona estona entre tots els integrants, i poder crear un bon ambient entre tots els cossos que participen de la Prevenció i Extinció d’Incendis Forestals.

En els parlaments, el portaveu de la comissió d’activitats, Pere Royo, va tenir unes paraules d’agraïment per a tothom: consellera, alcaldes, regidors, voluntaris i assistents i, en definitiva, totes les persones que van fer possible la trobada. El regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Molins de Rei, Miguel Zaragoza, també va fer menció especial la estreta relació i coordinació de l’ADF local, i els va animar a continuar amb iniciatives que consoliden la seva principal tasca. També, destacar les paraules del president del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, Xavier Jovés, que va fer èmfasi de totes les activitats que eles ADFs havien dut a terme durant una campanya d’estiu força complicada. En aquesta línia, la consellera de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, va voler felicitar els assistents, remarcant que les ADF, com a conjunt d’agrupacions de voluntaris, “és únic a Europa” i que la seva missió és “poder donar un suport imprescindible a la Generalitat, tant en la prevenció d’incendis forestals, com també en la seva extinció”. “Gràcies a la vostra importantíssima capacitat d’intervenció immediata davant qualsevol conat d’incendi, perquè no només esteu desplegats per tot el territori, sinó que, a més a més, hi sou presents”, va destacar.

El sopar va finalitzar amb coca i cava per tots els assistents.