S’ajorna la trobada d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) per agrair la seva implicació després de la riuada de l’octubre

17 de març de 2020

La jornada havia de tenir lloc el diumenge 29 de març i queda aplaçada per la situació actual en relació al COVID-19

La jornada d’agraïment a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) per la seva implicació en les tasques de recuperació després de la riuada del Francolí de l’octubre de 2019 queda aplaçada fins a trobar una nova data. L’organització, coordinada entre l’Ajuntament de l’Espluga, l’ADF de l’Espluga i Secretariat de les Federacions d’ADF de Catalunya, ha pres aquesta decisió tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries i les restriccions actuals per fer front al Coronavirus.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) van tenir un paper clau després de la riuada del 22 d’octubre a l’Espluga de Francolí, més de 200 voluntaris/es de diferents ADF d’arreu de Catalunya van ajudar en les tasques de neteja i recuperació de la zona més afectada de manera voluntària. Per aquest motiu, s’havia preparat una jornada per agrair a tots els voluntaris/es la seva implicació.

La trobada havia de comptar amb més de 300 persones i diversos actes i activitats. Des de l’organització es planteja buscar una nova data per tirar endavant aquest esdeveniment un cop la situació estigui més normalitzada.