Premis Prevenció d’Incendis Forestals

1 d'agost de 2019

Un any més, i ja en van 23, la Diputació de Barcelona convoca els Premis de prevenció d’incendis forestals, que tenen com a objectiu el reconeixement públic de la tasca desenvolupada per les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), les Federacions d’ADF i les persones que en formen part.

La convocatòria contempla 2 premis dotats econòmicament amb 11.000€ cada un. El PREMI JORDI PEIX al millor projecte d’informació i sensibilització i el PREMI ROSSEND MONTANÉ al millor projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis forestals.

També es convoca el PREMI JOAQUIM Mª DE CASTELLARNAU de reconeixement públic a la trajectòria d’una persona vinculada a les ADF.

El termini de presentació de la documentació tècnica dels projectes i/o candidatures, finalitza el 30 d’agost de 2019.  Trobareu més informació a https://www.diba.cat/es/web/incendis/premis

Us animem a participar i a fomentar la participació de les ADF federades en la vostra entitat.

Per més informació podeu contactar amb el  tècnic de referència del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals del/s municipis de l’ADF, o bé a través del telèfon de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals

 

Documents adjunts
Convocatoria i Bases 2019