Peli Products i La Fundació han donat més de 2000 llanternes a les ADFs de Catalunya

6 de febrer de 2020

En agraïment a les tasques realitzades com a voluntariat a les Agrupacions de Defensa Forestal que tenen membres actius, Peli Products i La Fundació Patrimoni Natural de Matadepera han formalitzat avui, 5 de febrer, la donació de més de 2000 llanternes professionals. Aquestes han estat aportades per l’empresa Peli Products, que en el seu dia va optar per cedir aquest material a La Fundació.

Donat que un dels objectius de La Fundació és equipar de material les entitats que tinguin la defensa de la natura com a objectiu, vam decidir fer la donació a les ADFs de Catalunya. Per decidir a quines agrupacions locals es lliuraven les llanternes, s’han prioritzat les ADFs amb personal actiu durant el 2019 si s’han repartit proporcionalment al nombre de persones actives a cada una d’elles.

L’acte de donació, que ha tingut lloc al parc de Bombers i ADFs de Matadepera, ha servit per agrair la donació a l’empresa. Ha comptat amb la presència del Sales Manager South Europe de Peli Products, Ignasi Pérez, i el president del Secretariat de Federacions d’ADFS de Catalunya, Xavier Jovés, en representació de totes les ADFs, per agrair la donació. Joan Trenchs i Jordi Puigdomenech hi han estat presents en nom de la Fundació.

Les llanternes professionals LED donades per Peli Products són una eina de treball molt útil pels actuants en emergències, ja que son compactes, lleugeres i aptes per treballs en atmosfera explosiva. Per motius comercials properament es deixaran de fabricar i l’empresa va decidir cedir l’excedent d’estoc que disposava optant per donar-les a qui les aprofités. En aquest sentit Peli Products va escollir fer una donació de 20.000 unitats als cossos de bombers de Grècia, que estan passant per grans dificultats i també els va cridar l’atenció el cas de les ADFs, que es gestionen amb petites subvencions i treballen amb personal 100% voluntari en la prevenció i extinció d’incendis forestals.

 

 

Etiquetes