Manifest del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya davant la sentència del Tribunal Suprem.

14 d'Octubre de 2019

Davant de la situació que viu el nostre país, el clima de crispació general, el disgust i malestar d’una bona part de la ciutadania, i exercint la nostra responsabilitat com a entitat que sempre ha estat al costat de la societat catalana i les seves institucions manifestem:

  • Volem mostrar la solidaritat i suport a aquelles persones que pateixen en la pròpia pell les conseqüències doloroses d’aquest conflicte, en forma de presó o exili, i a les seves famílies.
  • El nostre col·lectiu vol manifestar un absolut rebuig davant totes les vulneracions de drets que s’estan patint.

La repressió no resol el problema, sinó que l’enquista i l’agreuja, a risc de portar-lo a límits perillosos, i el porta a nivells que mai ha admès la societat catalana.

Després de més de 2 anys de procés judicial obert i amb moltes deficiències pel que fa a la defensa dels acusats, el tribunal suprem ja ha dictat sentència del cas 1-O, creant un rebuig a bona part de la nostra societat.

Tal com hem manifestat durant aquests mesos, considerem que aquesta sentència és el resultat d’un judici polític contra els polítics independentistes amb una sentència injusta i que representa un ataca frontal a tot un poble.

Manresa, 14 d’octubre de 2019v

Documents adjunts
Manifest sentència 1-O
Etiquetes