L’Espluga acollirà una trobada d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) per agrair la seva implicació després de la riuada de l’octubre.

27 de febrer de 2020

La jornada tindrà lloc el diumenge 29 de març i està coorganitzada per l’Ajuntament de l’Espluga, l’ADF de l’Espluga i Secretariat de les Federacions d’ADF de Catalunya. 

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) van tenir un paper clau després de la riuada del 22 d’octubre a l’Espluga de Francolí, més de 200 voluntaris/es de diferents ADF d’arreu de Catalunya van ajudar en les tasques de neteja i recuperació de la zona més afectada de manera voluntària. Per aquest motiu, l’Ajuntament de l’Espluga en coordinació amb l’ADF de l’Espluga i el Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya organitzaran una jornada per agrair a tots els voluntaris/es la seva implicació. La trobada tindrà lloc el proper diumenge 29 de març a l’Espluga de Francolí i hi estan convidades una trentena d’ADF i també diverses autoritats. L’acte comptarà amb activitats per a tots els públics, una exposició i presentació de vehicles i també un dinar i acte institucional d’agraïment. Aquest acte també serà extensiu a altres cossos de seguretat que van participar en les tasques com ara Bombers, Agents Rurals, Protecció Civil i Mossos.

 

El riu es va endur el magatzem i tot el material de l’ADF de l’Espluga i per aquest motiu les Associacions de Defensa Forestal d’arreu de Catalunya també s’han bolcat en ajudar als membres d’aquesta entitat espluguina, com a mostra del seu suport durant la jornada d’agraïment es farà entrega d’un xec i també de material per tal que l’ADF de l’Espluga pugui disposar-ne per seguir fent els seus serveis.

Des de l’organització s’està treballant per tancar el programa d’actes d’aquesta jornada però serà oberta al públic i s’iniciarà a partir de les 10h del matí amb l’exposició de vehicles d’emergències a la Plaça Montserrat Canals de l’Espluga. Posteriorment, els participants a la trobada faran un dinar de germanor al pavelló del Casal de l’Espluga i a continuació hi haurà l’acte institucional d’agraïment per la seva tasca després de la riuada de l’octubre. Hi haurà projeccions, parlaments i també es lliuraran els records de la trobada.

Per tal de poder fer la reserva us heu d’inscriure en aquest formulari de forma individual. UN PER CADA PERSONA.

 

Documents adjunts
NOTA DE PREMSA CARTELL