Ens adherim a la campanya “L’ADF també és LILA“!

6 de març de 2019

EL Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya  s’adhereix a “L’ADF també és LILA”, campanya amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2019, que es commemora el 8 de març. La campanya està impulsada per l’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa en col·laboració amb els  Voluntaris Forestals de Terrassa, amb l’objectiu de fer visible les tasques de les ADF per tal d’augmentar la participació de les dones en aquest tipus de voluntariat. El nostre compromís és clar:  EN VOLEM SER MOLTES!

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), són associacions voluntàries formades per propietaris forestals, entitats de defensa de la natura i els ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, que tenen per finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals a través de vigilàncies i accions de sensibilització.

T’agradaria formar-ne part? Nosaltres voldríem poder comptar amb tu, perquè l’ADF, igual que la natura, és per a tothom. Necessitem més dones voluntàries! T’animes? T’esperem!

Pots contactar amb nosaltres a mitjançant del nostre correu electrònic: sfadf@sfadf.org

Recorda: L’ADF també és lila!