El Secretariat de Federacions i ADF activa un portal per garantir la formació dels voluntaris ‘online’

23 de març de 2020

El Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya activa un portal de formació pels voluntaris de les ADF! Es tracta d’un projecte que portem dissenyant durant mesos perquè els voluntaris puguin anar fent formació continuada durant l’any. Ara, amb motiu del SARS-CoV-2, hem cregut oportú avançar al màxim perquè almenys els nous voluntaris comencin la formació.

Com funciona?
Heu d’entrar a la pàgina web: www.formacioadf.cat  Registrar-vos, us aprovarem l’usuari i ja podreu començar la formació.

 

 

Comencem amb un curs de Formació per a l’obtenció del carnet Verd – part teòrica, però n’arribaran d’altres, estem treballant amb la Fundació Pau Costa per fer un curs de Formació bàsica en incendis forestals.

Així i tot, volem explicar-vos una petita normativa que hem establert. Per tal de seguir un ordre, en finalitzar el curs en línia, el mateix portal de formació edita un certificat d’aprofitament, la formació només serà vàlida, si es realitza una jornada de 5 hores presencials a les Federacions que també podreu comptar amb l’ajuda del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya realitzar-la i el certificat d’aprofitament que li haurà sortit a cada alumne.

Gràcies per ser-hi, seguim!