Demostració de la desbrossadora MDB Green Climbe

Son varies les ADF de Catalunya que estan contemplant incorporar maquinària d’aquest tipus. És per això que hem anat demanant demostracions als diferents fabricants. El desembre a Quart varem poder veure el model de la marca Robogreen. Aquest dissabte passat a Guardiola de Font-Rubí vàrem conèixer la Dronster de Vallfirest. Avui hem pogut conèixer el model MDB Green Climber.

Un equip com aquests pot multiplicar la capacitat operativa de les nostres entitats, a més a més de ser un important suport al cos de Bombers en cas d’incendi forestal.

És una màquina a control remot d’altes prestacions, atès que l’operari no es troba sobre la màquina i aquesta pot emprar-se per als treballs més difícils i perillosos per a la integritat del treballador, ESBROSSANT SOBRE TERRENYS EMPINATS O DE DIFÍCIL ACCÉS.

La GREEN CLIMBER Disposa de tracció eruga d’amplària extensible podent ampliar en 400 mm. de més l’amplària de la màquina per a una ESTABILITAT PERFECTA [aquest desplaçament lateral disposa de 2 maneres, manual i hidràulic, i la combinació de tots dos permet un desplaçament de fins a 400 mm. per cada costat (200 mm. hidràulicament mitjançant el control remot i 200 mm. manualment)], la qual cosa unit al seu baix centre de gravetat permet treballar sobre PENDENTS DE FINS A 60º D’INCLINACIÓ AMB TOTAL SEGURETAT, gràcies a aquest sistema en particular i a les seves erugues d’alta adherència, la Green Climber és pràcticament imparable sobre qualsevol pendent o terreny.

– Motor: Yanmar Dièsel 3 cil. 38’3 cv refrigerat per aigua
– Opcions de tracció: Perfil baix, perfil alt o claus
– Ample de treball: 126 cm.
– Pressió de treball: 220 bar
– Velocitat del rotor: 3.300 rpm
– Velocitat d’avanç: 9 Km./Hr.
– Inclinació màx. suportada: 60°
– Ample mínim entre erugues: 1.300 mm.
– Ample màxim entre erugues: 1.700 mm.
– Desplaçament lateral del grup desbrossador: 200 mm. (desplaz. hid.) + 200 mm. (desplaz. man.) a dta. i izda.
– Capacitat d’oli hidràulic: 47 Lt.
– Cabal hidràulic: 60 Lt./min.
– Capacitat de combustible: 38 Lt.
– Ample total del grup desbrossador: 146 cm.
– Pes de la màquina sense grup desbrossador: 1.180 Kg.
– Pes del grup desbrossador: 227 Kg.

Gràcies a l’alta qualitat del seu circuit hidràulic és possible utilitzar un únic comandament per dirigir la màquina

El sistema de control remot pot aconseguir una distància de fins a 300 Mt. i controla TOTS els moviments de la màquina

La GREEN CLIMBER LV400 ve de sèrie amb un grup desbrossador d’alt rendiment amb desplaçament lateral especialment dissenyat per al manteniment en carreteres (disposant a més de molts altres accessoris adaptables).

Així mateix, disposa també d’un regulador de la velocitat i un sistema d’acte-correcció de l’adreça que, en cas d’estar treballant sobre un pendent molt empinat corregeix la inclinació normal de la màquina cap al descens.

 

 

Documents adjunts
Catàleg MDB Green Climbe