Demostració de la desbrossadora MDB Green Climbe – FADF’s Penedès Garraf

16 de maig de 2017

Son varies les ADF de Catalunya que estan contemplant incorporar maquinària d’aquest tipus. És per això que hem anat demanant demostracions als diferents fabricants.

És per tot això que us convidem a assistir a una nova demostració pràctica de la màquina desbrossadora teledirigida Green Climber model LV500 del fabricant italià MBD.

La sessió serà dirigida per un tècnic expert vingut des d’Itàlia expressament per l’ocasió. La intenció de l’acte és conèixer el funcionament de la màquina en terrenys abruptes i amb certes condicions de la vegetació, pendent i irregularitat del terreny, amb un motor de 50 cv i el capçal desbrossador de martells flotants especialment dissenyat per al tipus de sotabosc que tenim aquí.

Aquesta activitat està oberta a tots els membres de les ADF, tècnics municipals, bombers, representants d’institucions i càrrecs públics que vulguin assistir.

La demostració serà el dimecres dia 17 de maig a les 16 hores a l’aparcament de cotxes del castell de Subirats (municipi de Subirats).

Coordenades:   41º 24’ 56” N –   1º 49’ 06”E         Quadricula SOC – 21BG22

Esperem que pugui ser del vostre interès.

 

Categories
Etiquetes