Curs d’extinció d’incendis forestals I – Carnet Groc 2020

4 de març de 2020

Els cursos de formació pera l’obtenció del carnet groc d’ADF d’enguany han variat en estructura i durada.  L’Institut de Seguretat  Pública  de  Catalunya  ens  informa  que el curs tindrà una part on-line i una part presencial.

 El dia de formació presencial serà el dissabte 23 de maig de 2020 i tindrà una durada de 8 hores lectives, entre matí i tarda. 

 Les seus on es farà la jornada presencial serán, el Parc de Bombers de Calaf per a les ADF de comarques de Lleida, i Catalunya Central. Per  la resta de comarques de Barcelona, es farà a la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès. 

 Com que en l’edició de l’any passat  van quedar moltes sol·licituds de la demarcació de Barcelona i Lleida, per atendre, les places disponibles d’enguany, es reserven totes per al personal solicitant de les ADF que l’any passat no van poder optar a  les places demandades.  

 Us adjuntem el full d’inscripció que heu de complimentar, signar i enviar-nos al Servei de Prevenció d’Incendis Forestals a Torreferrussa abans del dia 30 de març  

Documents adjunts
Full d’inscripció