4a Exhibició de Cossos d’Emergència i de Seguretat del Ripollès.

2 de novembre de 2016

Sant Joan de les Abadesses va acollir la 4a trobada de cossos d’emergència per apropar-los a la població, organitzada per l’agrupació de Voluntaris de Protecció Civil amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

En aquesta trobada varen ser presents els següents cossos: Mossos d’Esquadra, Guardia Civil, Policia Nacional, Policia Local de Sant Joan de les Abadesses i de la comarca, Bombers de la Generalitat, SEM, Transport Sanitari de Catalunya, Hospital Comarcal de Campdevànol, Creu Roja de Vall de Camprodon, Creu Roja Ripoll, ADF Taga-Milany, ADF Catllar-Montgrony, el Secretariat de les Federacions d’Agrupacions de Defensa Forestal (SFADF), Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses i de diferents punts de Catalunya.

La jornada es va dur terme a la plaça Barcelona. Els visitants  van podran veure i conèixer aquests cossos de prop, a part de participar en els tallers i activitats que els hi van preparar els  diferents cossos assistents com ponts mòbils, tirolines o l’ús de la motxilla d’extinció durant tota la jornada. Com a novetat, i degut que al Banc de Sang i Teixits de Catalunya està realitzant una crida per les poques reserves de sang que tenen els hospitals, l’entitat ha cregut oportú realitzar una donació extraordinària gràcies a la presència del Bus dels Donants de Sang. La jornada  va acabar a les 14 hores.

 

20161030_1016021

Categories
Etiquetes