Jornada de Formació i reciclatge CARNET VERD, Berguedà.

Formulari d’inscripció al curs bàsic de voluntaris de les ADF per a l’obtenció del CARNET VERD

Oberta la inscripció per la 1a Jornada de Formació i Reciclatge de CARNET VERD a la comarca: Berguedà.

Dissabte 28 d’abril de 2018 – 9:00h a 14:00h i 15:00 a 18:00h. Local Social de Santa Maria de Merlès (Plaça de Santa Maria s/n 08517 Santa Maria de Merlès).

Atès que l’aforament és limitat, és imprescindible que ompliu el formulari adjunt. La recepció dels assistents es farà a partir de les 8:45 del matí. Us demanem la màxima puntualitat. Recordeu que la jornada comença a les 9:00 h.

DINAR
El dinar és lliure i hi ha la possibilitat de fer l’àpat per 10 €. Si us interessa, heu de marcar l’opció corresponent en el formulari d’inscripció (el pagament del dinar el realitzareu en el mateix moment de servir-lo).

Per més informació:
suport@sfadf.org
Tel. 93 877 63 22

PLACES LIMITADES.

Inicieu el procés d’inscripció a través el següent formulari:

Clàusula d’INFORMACIÓ sobre tractaments de dades personals de persones interessades en cursos de formació / jornades, les dades de les quals es guardaran com a contactes.

D’acord amb els articles 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Formació, del que és responsable el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya i seran objecte de tractament per gestionar les activitats de formació realitzades per el Secretariat.

Així mateix, us informem que les vostres dades també s’ incorporaran al fitxer Contactes i seran objecte de tractament per gestionar les dades de contacte del Secretariat i informar-vos sobre altres activitats de formació, trobades, jornades promogudes per el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya que puguin ser del vostre interès.

Si en el termini de 30 dies, vostè no manifesta el contrari, el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya entendrà que consenteix el tractament de les seves dades.

Les vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant-vos a el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, per correu postal a C/ Castelladral, 5-7 1r Pis 08243 – Manresa o correu electrònic a: sfadf@sfadf.org