Proveïdors - SFADF

En aquest apartat podreu trobar una relació de proveïdors de productes i serveis per les ADF. Si voleu que la vostre empresa aparegui en aquest directori ens podeu contactar a la següent adreça de correu electrònic: sfadf@sfadf.org

 

 

OBRA SOCIAL ”LA CAIXA”

 

 

 

Assegurances MUSSAP

Mussap es va fundar a Barcelona l’any 1932 com a Mútua d’accidents del Treball Agrícola. Durant la seva trajectòria la seva evolució ha sigut constant esdevenint avui una Mútua d’Assegurances i Reassegurances que treballa pràcticament tots els productes asseguradors i amb una important implantació tant a Catalunya com a la resta de l’estat a través d’oficines pròpies i/o de la seva xarxa d’agents.

 

 

 

 

VALLFIREST

EQUIPS PROFESSIONALS PER A BOMBERS FORESTALS

Sabem el que significa treballar en l’extinció d’incendis forestals. Per aquest motiu, la nostra missió és molt clara: oferir la màxima tecnologia, qualitat, ergonomia i seguretat a totes les persones que dediquen les seves vides a l’extinció i prevenció d’incendis forestals.

 

Conveni Vallfirest SFADF
c/Ignasi Barraquer 4-6 (08460) Santa Maria de Palautordera

T. (+34)93 867 87 79 F. (+34) 93 688 96 25

 

EXCAVACIONS G.i.C

 

SIRENES 112

 

 

Solucions integrals en il·luminació i acústica d’emergència

SIRENES112 portem molts anys al servei de tots els sectors que intervenen en emergències:

Grues i transports especials, Ambulàncies, Bombers, Policia local, Seguretat privada, Serveis sanitaris, ADF, Protecció civil, Cossos d’emergències en general.

 

 

J.PROTECCIÓ

 

LogoJProtecció

Ja pots consultar el catàleg de productes per les ADF.

CATÀLEG ADF 2019

 

 

ESTEL SAFETY 

Fundada el 1980 per Eduard Lleonart, Dissenyem i Fabriquem EPR s Amb l’entrada en vigor de les Normes Europees el 1994, homologuem nostres productes amb la marca Estel i ampliar la nostra gamma amb la línia de protecció contra incendis, creant una gamma pròpia de Kits de 1ª i 2ª intervenció i evolucionant els nostres serveis i gamma,

  • Oferim una àmplia gamma de productes de Protecció Respiratòria, Ignifuga i Química.
  • Distribuïm els EPI de la marca Spasciani.
  • Som Centre Autoritzat Spasciani per a Equips Autònoms i d’Escapament.
  • Donem Formació Contra Incendis.
  • Assessorem tècnicament al més alt nivell d’exigència.
  • I ara també, material per les ADF: Catàleg ADF 2017

 

TÈCNIC BAC 112

 

 

EQUIPACIÓ PER LA LLUITA CONTRA ELS INCENDIS FORESTALS.

A Tècnic Bac 112 tenim tot el necessari pels equips d’intervenció en incendis i emergències. Un equip experimentat amb anys d’experiència en la prevenció i extinció d’incendis us assessorarà de els material més convenients per cada servei, primant la utilitat, qualitat i preu. Mantenim una constant recerca dels millors materials pels equips entrevinents a l’incendi i emergències en el medi natural.

Consulti’ns sense compromís – Ens avalen 20 anys d’experiència.

Equips personals – Equips d’extinció – Preparació tècnica – Vestuari tàctic – Complements – Maquinària forestal – Lloguer de maquinària forestal – Treballs forestals – Tramitacions – Legalitzacions tècniques de vehicles i accessoris – Preparació de vehicles d’intervenció – Il·luminació i so d’emergència – Transmissions radio, GPS, GPRS, IRIDIUM, Supervivència i rescat.

 

Botiga on-line

 

RESCATE TOTAL

 

 

Som una empresa especialitzada a subministrar productes per ADF, PROTECCIÓ CIVIL, BOMBERS i POLICIA.

Tenim una llarga experiència en el món de les ADF‘s gràcies a la incorporació a l’empresa d’en Xavier Batalla.

Podem seguir subministrant en les mateixes condicions de sempre.

La línia de roba de cotó que fabriquem l’hem millorat substituint la cinta reflectant groga, gris, groga per cinta groga ignífuga.

Voldríem seguir comptant amb la vostra confiança des de Rescate Total.

Catàleg
Llistat Comparatiu
Llistat de Preus

 

www.rescatetotal.es

 

REMOLQUES CUNI

Remolcs Cuni porta més de 25 anys en en el món del remolc! I en tots aquests anys ens hem especialitzat en donar les millors solucions perquè els nostres clients puguin transportar les seves pertinences de la millor manera possible i amb la màxima seguretat.

Horari de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 18h, dissabtes de 9h a 13h
Nacional-240 km39 de L’Espluga de Francolí – (TARRAGONA)

ATENCIÓ AL CLIENT 977056007

info@remolquescuni.com

https://www.remolquescuni.com

 

EXPOCOM

 

Expocom, SA.. és una companyia fundada l’any 1980 amb una capacitat tecnològica innovadora i una àmplia experiència en el sector de les telecomunicacions.

Oferim solucions integrals de telecomunicacions i seguretat, així com serveis de consultoria, enginyeria, assistència tècnica, instal·lació i manteniment d’infraestructura de telecomunicacions. Distribuïm una extensa gamma d’equipaments professionals per a la seguretat i comunicació d’empreses privades i organismes públics.

  • Distribuïdor oficial d’equips i accessoris Motorola, Kenwood i ICOM.
  • Serveis d’assessorament, instal·lació, manteniment, lloguer i reparació.
  • Subministrament i instal·lació de ponts de llums prioritaris.
  • Subministrament d’equips d’il·luminació tàctica.

Localització

Diputació 118, 08015 Barcelona

(+34) 93 451 23 77

expocom@expocomsa.es

 

 

TALLAFOC!

Tallafoc és una empresa que ve precedida per més de vint anys d’experiència en la seguretat contra el foc, a partir de 1992 es va crear com a societat limitada, passant a ser Tallafoc, S.L.

En aquests anys, hem basat el nostre esforç i dedicació bàsicament al món de l’extintor, ens hem centrat en la venda i instal·lació i com no, en el manteniment, recàrrega i retimbrat dels extintors.

Aquest servei al client, ens porta a com- plementar amb el subministrament i instal.lació de plaques de senyalització d’emergència, plànols de situació, portes tallafoc en fusta o la venda de materials relacionats amb el món de la lluita contra el foc, equips mànega, portes tallafoc metàl.liques, armaris protecció metàl·lics o en fibres per extintors, mantes ignífugues…

Tallafoc, S.l.

PS. MARÍTIM, 56 (PL. ASSUMPCIÓ)
08397 – PINEDA DE MAR – Barcelona

Tel. 93.766.08.93
Fax. 93.766.08.93

Mail info@tallafoc.com
www.tallafoc.com