Impost de societats exercici 2015

Amb la reforma fiscal de novembre de 2014 es van integrar diversos canvis a l’Impost de Societats, respecte a l’exercici anterior. Un dels canvis més importants és l’obligació de presentació l’impost per aquelles entitats parcialment exemptes que els seus ingressos superin els 75.000 euros anuals. Tenen l’obligació de presentar l’Impost de Societats, totes les entitats que estiguin… Read More »

7 de juliol. Situació de risc

A partir de dijous 7 de juliol el risc d’incendi anirà pujant degut a un episodi de calor forta però dins la normalitat del mes de juliol. La escassa pluviometria que arrosseguem farà activar el nivell 2 d’alerta amb possibilitat que el proper diumenge, el risc sigui molt alt. La propera setmana seguirem previsions per… Read More »

Inici de servei voluntaris ADF i cobertures d’assegurança

Els voluntaris de les ADF  estan assegurats amb una  assegurança amb la companyia MUSSAP, el prenedor de l’assegurança és el Secretariat de Federacions i Agrupacions d’ADF Catalunya Aquestes assegurances estan destinades a les ADF i el seus socis o voluntaris entre els 16 i 70 anys amb carnet verd i entre els 18 i 70 anys en… Read More »

Important. 20 de maig darrer dia presentació Ajuts Manteniment ADF

Avui divendres 20 de maig finalitza el termini per a presentar les sol·licituds de l’ajut de manteniment per ADF. Us deixem el missatge que ens han fet arribar des del Servei de Prevenció d’Incendis per si es produiex alguna incidència:   El més probable és que tot funcioni correctament i no es produeixin errors que… Read More »

Sol·licitud de subvenció d’inversió – avís important!

Del Servei de Prevenció d’Incendis Forestals ens comuniquen que per una errada, no es va annexar l’imprès de SOL.LICITUD DE LA SUBVENCIÓ D’INVERSIO. Aquest document s’ha d’acompanyar als impresos, que és el document que incorpora les dades i és el full que es registra. Només es va enviar la sol.licitud per instal·lar emissores en vehicles. Ara… Read More »

Ajuts per a l’adquisició d’equips de comunicacions per a les ADF

S’ha publicat l’Ordre per la qual per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per a l’adquisició d’equips de comunicació per a les agrupacions de defensa forestal (ADF), i es convoquen els corresponents a 2016. L’objecte dels ajuts que estableix l’Ordre és l’adquisició d’equips de comunicació per a les agrupacions de defensa forestal, per… Read More »

Ajut Manteniment ADF 2016

Avui dia 20 d’abril s’ha publicat l’ordre d’ajut de manteniment a les ADF per l’any 2016. El termini de presentació s’acaba el divendres dia 20 de maig de 2016 a les 23:59:59 hores (Les sol.licituds només es poden presentar telemàticament, per això es recomana tramitar l’ajut el més aviat possible, no sigui que hi hagi… Read More »

Nou local social del Secretariat a Manresa

El dissabte després de la reunió de la Junta General a Manresa, es va fer la presentació del nou local social del Secretariat, ubicat al Palau Firal de Manresa. Un dels objectius de la nova junta era tenir un local per al Secretariat, on poder guardar tota la documentació, com a punt de treball de… Read More »

Nota informativa – convocatòria ajuts i pagaments pendents

1. Ens han confirmat, que el pròxim dijous, les ADF cobrarem el 10% de bestreta que ens deuen del 2014. Resta encara la del 2015 que no poden assegurar el seu pagament 2. Possiblement, la pròxima setmana sortirà la subvenció anual de la Generalitat de manteniment. Esta prevista un altre convocatòria pel mes de juny… Read More »

Reunió de Junta General del Secretariat

El dissabte 9 d’abril va tenir lloc a Manresa la reunió de  Junta General del Secretariat. Entre d’altres temes es va informar de les primeres reunions mantingudes amb el cap del SPEIF,  la Directora General de Forests, i també de les  reunions de treball mantingudes amb la Diputació de Barcelona, la de Tarragona i altes… Read More »