Nou moviment ADF’s per la independència.

27 d'octubre de 2017

La primera de les propostes serà avui a Barcelona, a partir de les 12h, i davant el parlament.

Estem vivint dies certament excepcionals al nostre país. Diferents voluntaris de les ADF’s de Catalunya han donat a conèixer un nou moviment transversal que pretén agrupar totes aquelles i aquells voluntaris ADF d’arreu del territori compromesos amb una causa, la de la nova República Catalana.

Us adjuntem el seu comunicat: 

Us presentem aquest espai on volem compartir amb tothom que ho vulgui informació de les nostres activitats i concentracions que esdevinguin necessàries en el temps actual.
Ens trobem davant una situació de barreja de sentiments, d’il·lusió, incertesa, necessitat d’expressió, lluita pacífica…

És per això que creiem que el nostre col·lectiu, amb més de 10.000 voluntàries i voluntaris arreu del nostre territori han de tenir una rellevància real, amb una capacitat de reacció i coordinació similars a les que utilitzem en la nostra activitat al medi natural.

Ens estimem la terra, la nostra terra, ens hi passem hores de forma voluntària fent tasques de prevenció i si cal també d’extinció, i és en el marc d’aquesta lluita que ens adonem que els mateixos valors ens fan veure i viure la situació actual amb coratge i responsabilitat. Simplement volem formar part del moviment pacífic que demana democràcia i dret a decidir, llibertat per la nostra terra i sobirania.

En cap cas pretenem fer res de forma oficial, ja que entenem que hi ha diversitat d’opinió dins el col·lectiu, però això no pot desmerèixer la possibilitat de formar part com a persones i voluntàries i voluntaris de les ADF del moviment transversal de resistència pacífica que existeix en aquests moments històrics.

Molts ja ho portem fent fa molts anys a títol personal, d’altres ho hem fet en actes locals a nivell d’agrupació, i fins i tot de Federació, però entenem que com a col·lectiu podem oferir una actuació conjunta i coordinada a tot el territori o fer extensible de forma ordenada la mateixa i transmetre així uns valors que creiem són necessaris ara mateix, com ho fan altres companys com Bombers o Agents Rurals.

Us emplacem a fer córrer aquesta informació a totes les vostres amistats i fer créixer el moviment fins on sigui possible, fins on siguem capaços entre tots.

A totes i tots el voluntaris d’ADF, si voleu més informació envieu missatge privat i us informarem més àmpliament.

Contacte: adfperlaindependencia@gmail.com

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra generosa aportació de temps i esforç en la causa.

 

Categories
Etiquetes