En marxa el Control Central de les ADF

2 de juliol de 2018

A partir d’avui i fins al 2 d’Octubre el Secretariat posa en marxa tota la maquinària habitual per tal que el control funcioni amb total normalitat, havent contractat ja a dos operadors que estaran al servei de totes les ADF’s de Catalunya.

L’horari de la sala de Control Central d’ADF serà de dilluns a diumenges de 12.00 a 20.00 hores, els mesos de juliol a octubre. En cas de situacions de risc alt o emergències importants també estarà activada, comunicant aquest fet en el mateix moment que estigui operativa.

Aquest any, i juntament amb el Cos d’Agents Rurals s’ha establert un procediment operatiu per redefinir l’inici i finalització del servei dels voluntaris de les ADF de Catalunya.

 

Procediment Operatiu:

El prenedor de l’assegurança és el Secretariat de Federacions i Agrupacions d’ADF Catalunya.

Aquestes assegurances estan destinades a les ADF i els seus socis o voluntaris entre els 16 i 80 anys amb carnet verd i entre els 18 i 70 anys en carnet groc.

Per estar inclòs en l’assegurança en les tasques pròpies de l’ADF cal donar l’inici i finalització del servei a qualsevol centre autoritzat pel Departament, via ràdio, correu electrònic o telèfon  de la següent manera:

 

Procediment 1:

TRUCADA a (en funció de l’època i l’horari).

Control Central ADF (CAMPANYA FORESTAL) 93 561 70 14 (de 12 a 20h) (Estiu)

Agents Rurals (TORREFERRUSA) 93 561 70 00 (24 h)

 

Procediment 2:

A traves de correu electrònic:

Control Central ADF (controlcentral@sfadf.org)

Agents Rurals (acapsal.dma@gencat.catccentral.dmah@gencat.cat)

 

Procediment 3:

Via ràdio RESCAT: canal ADF2

Categories
Etiquetes