Dissabte, 26 d’agost: manifestació unitària contra el terror

21 d'agost de 2017

La Generalitat i l’Ajuntament convoquen la ciutadania als Jardinets de Gràcia sota el lema “No tinc por”

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han convocat una gran manifestació per al dissabte 26 d’agost a les 18.00 hores per la pau i contra els atemptats d’aquesta passada setmana a la capital catalana i a Cambrils (Tarragona).

La manifestació, que començarà en Jardinets de Gràcia, baixarà pel Passeig de Gràcia fins a la plaça Catalunya sota el lema ‘No tinc por’, que és el càntic que la multitud va corejar després del minut de silenci de divendres a la capital catalana i que s’ha convertit a les xarxes socials en l’emblema i etiqueta de reacció als atacs.

Després de la petició d’algunes Agrupacions de Defensa Forestal del Baix Llobregat i el Vallès Occidental, el Secretariat ha pres la decisió de donar suport a la mobilització de Barcelona. La nostra participació seria en grup i uniformats, com a mostra de màxim respecte per totes les persones afectades i a la resta de la població.

Per tots aquells que estigueu interessats a participar a la manifestació de Barcelona, des de el Secretariat, s’ha proposat com a punt de quedada a la zona alta dels jardinets de gràcia entre els carrers Gran de Gràcia i Passeig de Gràcia (41.397839, 2.157849), a les 17:15h.

Us recomanem l’arribada al lloc amb transport públic!

Us hi esperem!

*Recordeu: davant de qualsevol emergència personal o col·lectiva, truqueu al 112, mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels serveis operatius. Si truqueu des d’un telèfon mòbil i no us dóna senyal, pot ser que les línies estiguin saturades: busqueu un telèfon fix per fer la trucada.

Categories
Etiquetes