Comunicat del SFADF

14 de setembre de 2017

Comunicat del SFADF

Arran de l’incident que es va produir el dia 8 de setembre a Sant Sadurní d’Anoia, i una vegada estudiada tota la informació, per conèixer de primera mà els fets ocorreguts, aquest Secretariat vol donar el seu suport als tres membres de l’ADF, que trobant-se davant d’una greu situació de perill per les persones i béns, i amb un clar criteri que en aquests casos, cal valorar primer el deure d’auxili i el bé comú, van actuar de forma valenta i sense arriscar-se, en una actuació de sentit comú i d’ajuda als seus conciutadans, i amb la col·laboració de membres del Cos de Mossos d’Esquadra i Policia Local i veïns, que creiem tots hauríem fet.

Lamenten profundament els comentaris fets des del desconeixement i des d’un esperit gens constructiu, i des del SFADF seguirem treballant de forma voluntària per millorar les nostres actuacions conjuntament amb tots els estaments implicats.

Un fet puntual i inusual com aquest no pot fer perillar les relacions de cordialitat i coordinació entre estaments o cossos.

No volem entrar a valorar les actuacions d’altres estaments, que no ens pertoquen, però si que demanem a tots, la màxima rigorositat i comprensió, davant situacions excepcionals on sempre hem entès que ha de prevaldre el sentit comú.

L’Agrupació de Defensa Forestal de Sant Sadurní d’Anoia, ha fet públic un comunicat per aclarir els fets ocorreguts en un incendi d’habitatge el passat dia 8 de setembre al seu poble, davant les tendències que s’han manifestat aquests dies.

Junta Executiva del SFADF

Etiquetes