Formació CARNET VERD, Tarragona i Terres de l’Ebre.

Formulari d’inscripció curs bàsic de voluntaris de les ADF per a l’obtenció del CARNET VERD

Oberta la inscripció per l’obtenció del carnet verd a les següents comarques: Baix Ebre, El Montsià, El Priorat, La Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Diumenge 25 de març de 2018 – 9:00h a 14:00h. Centre d’Interpretació Tomàs Pascual (Passeig dels Tarongers s/n)
43512  Benifallet.

Atès que l’aforament és limitat, és imprescindible que ompliu el formulari adjunt. La recepció dels assistents es farà a partir de les 8:45 del matí. Us demanem la màxima puntualitat. Recordeu que la jornada comença a les 9:00 h.

Per a més informació:

suport@sfadf.org
Tel. 93 877 63 22

PLACES LIMITADES.

Inicieu el procés d’inscripció a través el següent formulari:

D’acord amb els articles 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Formació, del que és responsable el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya i seran objecte de tractament per gestionar les activitats de formació realitzades per el Secretariat.

Així mateix, us informem que les vostres dades també s’ incorporaran al fitxer Contactes i seran objecte de tractament per gestionar les dades de contacte del Secretariat i informar-vos sobre altres activitats de formació, trobades, jornades promogudes per el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya que puguin ser del vostre interès.

Si en el termini de 30 dies, vostè no manifesta el contrari, el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya entendrà que consenteix el tractament de les seves dades.

Les vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant-vos a el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, per correu postal a C/ Castelladral, 5-7 1r Pis 08243 – Manresa o correu electrònic a: sfadf@sfadf.org