Directori de proveïdors

En aquest apartat podreu trobar una relació de proveïdors de productes i serveis per les ADF. Si voleu que la vostre empresa aparegui en aquest directori ens podeu contactar a la següent adreça de correu electrònic: sfadf@sfadf.org

 

 

OBRA SOCIAL ”LA CAIXA”

 

 

 

Assegurances MUSSAP

Mussap es va fundar a Barcelona l’any 1932 com a Mútua d’accidents del Treball Agrícola. Durant la seva trajectòria la seva evolució ha sigut constant esdevenint avui una Mútua d’Assegurances i Reassegurances que treballa pràcticament tots els productes asseguradors i amb una important implantació tant a Catalunya com a la resta de l’estat a través d’oficines pròpies i/o de la seva xarxa d’agents.

 

 

 

 

VALLFIREST

EQUIPS PROFESSIONALS PER A BOMBERS FORESTALS

Sabem el que significa treballar en l’extinció d’incendis forestals. Per aquest motiu, la nostra missió és molt clara: oferir la màxima tecnologia, qualitat, ergonomia i seguretat a totes les persones que dediquen les seves vides a l’extinció i prevenció d’incendis forestals.

 

EXCAVACIONS G.i.C

 

SIRENES 112

 

 

Solucions integrals en il·luminació i acústica d’emergència

SIRENES112 portem molts anys al servei de tots els sectors que intervenen en emergències:

Grues i transports especials, Ambulàncies, Bombers, Policia local, Seguretat privada, Serveis sanitaris, ADF, Protecció civil, Cossos d’emergències en general.

 

ESTEL SAFETY 

Fundada el 1980 per Eduard Lleonart, Dissenyem i Fabriquem EPR s Amb l’entrada en vigor de les Normes Europees el 1994, homologuem nostres productes amb la marca Estel i ampliar la nostra gamma amb la línia de protecció contra incendis, creant una gamma pròpia de Kits de 1ª i 2ª intervenció i evolucionant els nostres serveis i gamma,

  • Oferim una àmplia gamma de productes de Protecció Respiratòria, Ignifuga i Química.
  • Distribuïm els EPI de la marca Spasciani.
  • Som Centre Autoritzat Spasciani per a Equips Autònoms i d’Escapament.
  • Donem Formació Contra Incendis.
  • Assessorem tècnicament al més alt nivell d’exigència.
  • I ara també, material per les ADF: Catàleg ADF 2017

 

TÈCNIC BAC 112

 

 

EQUIPACIÓ PER LA LLUITA CONTRA ELS INCENDIS FORESTALS.

A Tècnic Bac 112 tenim tot el necessari pels equips d’intervenció en incendis i emergències. Un equip experimentat amb anys d’experiència en la prevenció i extinció d’incendis us assessorarà de els material més convenients per cada servei, primant la utilitat, qualitat i preu. Mantenim una constant recerca dels millors materials pels equips entrevinents a l’incendi i emergències en el medi natural.

Consulti’ns sense compromís – Ens avalen 20 anys d’experiència.

Equips personals – Equips d’extinció – Preparació tècnica – Vestuari tàctic – Complements – Maquinària forestal – Lloguer de maquinària forestal – Treballs forestals – Tramitacions – Legalitzacions tècniques de vehicles i accessoris – Preparació de vehicles d’intervenció – Il·luminació i so d’emergència – Transmissions radio, GPS, GPRS, IRIDIUM, Supervivència i rescat.